Hoe snel kan een expert langskomen?
Normaliter kunnen wij binnen twee werkdagen een expert bij uw schade laten langskomen.
Wanneer sturen jullie het expertiserapport op?
Het is belangrijk dat u bij de expertiseafspraak uw legitimatiebewijs en het kenteken- of registratiebewijs van uw voertuig meeneemt. Indien er ook schade is aan kleding, helm of andere zaken verzoeken wij u dit bij het voertuig achter te laten.
Ik heb ook schade aan kleding en andere lossen zaken.
Heeft u naast voertuigschade ook schade aan uw kleding, helm, laptop of andere losse zaken zorg er dan voor dat deze voorwerpen ook bij het voertuig aanwezig zijn zodat de expert deze direct mee kan nemen in de schadebegroting.
Wat moet ik meenemen bij een expertise
U kunt dan direct contact met ons opnemen. De behandelende schade-expert zal u zijn zienswijze proberen uit te leggen.
Hoe kan ik een afspraak verzetten?
Indien u een gemaakte afspraak wenst te verzetten kunt u dit het beste per telefoon doen. Ons telefoonnummer is 085-4895533.
Moet ik met mijn voertuig naar jullie toekomen?
Nee, wij komen naar u toe. Wij adviseren u uw voertuig te brengen naar de schadehersteller waar u uiteindelijk de schade wil laten herstellen. Wij gaan samen met de schadehersteller beoordelen hoe groot de schade aan uw voertuig is.
Moet ik wachten op de expert?
Nee, het is niet nodig om bij de expertise aanwezig te zijn. Wij verzoeken u het voertuig voor 8 uur in de ochtend bij de schadehersteller neer te zetten zodat wij gedurende de dag het voertuig kunnen bezichtigen.
Hoe lang duurt het voordat de verzekeringsmaatschappij mijn uitkering overmaakt?
als regel wordt het rapport binnen 5 werkdagen opgemaakt en ingezonden  naar 112schade of uw verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen niet beoordelen of er dekking is en of de tegenpartij tot betaling overgaat. Wij begroten de schade maar bepalen niet de schuldvraag.
Ik ben het niet eens met de schadevaststelling, wat moet ik doen?
U kunt dan direct contact met ons opnemen. De behandelende schade-expert zal u zijn zienswijze proberen uit te leggen.

Vraag of probleem? Neem vrijblijvend contact met ons op!